Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tammi-Tuote, graafinen puuvillamekko 80-luvulta - 52

62,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana, kotimaisen Tammi-Tuote Oy:n valmistama puuvillamekko 80-luvulta. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja kuosin perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu sileästä ja hengittävästä puuvillasta, jossa ihastuttava ruutu- ja viivakuosi. Pohjaväri musta. Kuosin sävynä vaalea lila. Pitkä, suora ja pitkähihainen paitamekkomalli, jossa yhtenäinen hiha ja miehusta. Laskokset muotokaarrokkeen leikkaukselta rinnalle ja selkään. Pystykaulus. Kiinnitys koko etupituudelta nepparein. Nepparikiinnitys rannekkeella. Sivutaskut. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava kotimainen mekko 80-luvulta!

Kokomerkintä 52. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 142
Vyötärön ympärys, cm 148
Etupituus, cm (olka-helma) 118
Hihan pituus, cm 72
Kauluksen korkeus, cm 6

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

52

Väri

, ,