Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tazzia, kotimainen samettibolero 90-luvulta – S

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, kotimaisen Tazzia Oy:n valmistama samettibolero 90-luvulta. Koska bolero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu upeasti hohtavasta sametista, jossa kaunis pintatekstuuri. Sävynä syvä ja juhlava punainen. Kokonaan vuorattu. Lyhyt ja avoin boleromalli, jossa lyhyt, istutettu hiha. Muotolaskokset rinnalla ja takahelmassa. Erittäin hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava juhlabolero 90-luvulta!

Kokomerkintä S. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tazzia Oy:stä

Rainer Vuorinen, Arja Juntunen ja Eija Jansson-Tervonen perustivat vuonna 1987 naisten kevyttä vaatetusta valmistavan Tazzia Oy:n Iisalmeen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Tazzialla on kolme myymälää sekä useita jälleenmyyjiä Suomessa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), tazzia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

64 % puuvilla
30 % modaali
6 % polyamidi

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm ~98
Helman ympärys, cm ~88
Pituus keskitaka, cm (pääntie-helma) 40
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 37
Olan pituus, cm 13
Ulkohihan pituus, cm 14

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

34, 36

Väri

Materiaali

, ,