Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tazzia, kotimainen vakosamettijakku - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Tazzia Oy:n kotimainen vakosamettijakku. Koska jakku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ihana biker-takkimalli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös tämän päivän trendeihin. Valmistettu ruskeanvihreästä vakosametista. Runsaasti ihania yksityiskohtia: pieni pystykaulus, olalla epoletit, viisto napitus koristeellisilla napeilla. Vyötäröllä muotolaskokset, jotka aukeavat avolaskoksiin miehustalle. Erittäin hyväkuntoinen, ihana ja persoonallinen kotimainen vakosamettijakku.

Yhdistä rennosti farkkujen ja T-paidan kanssa tai korkeavyötäröisen kynähameen kumppaniksi. Sopii myös kesätakkikäyttöön!

Kokomerkintä L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tazzia Oy:stä

Rainer Vuorinen, Arja Juntunen ja Eija Jansson-Tervonen perustivat vuonna 1987 naisten kevyttä vaatetusta valmistavan Tazzia Oy:n Iisalmeen. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Tazzialla on kolme myymälää sekä useita jälleenmyyjiä Suomessa.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), tazzia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

85 % puuvilla / 15 % polyesteri

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 112
Vyötärön ympärys, cm 90
Etupituus, cm 50
Selän leveys, cm 46
Olan pituus, cm 17
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.