Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ted Lapidus, ranskalainen vintage-silkkimekko - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Ranskalaisen Ted Lapidus -suunnittelijan valmistama vintage-silkkimekko. Koska mekko on Ranskassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja tuotetietolappujen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu kevyesti läpikuultavasta, kauniisti hohtavasta silkkisekoitteesta, jossa valkoisella pohjalla haaleansininen kuosi. Kaksiosainen malli, jossa vyötäröllä kuminauha. Yläosa puseromainen, jossa solmittava rusettikaulus. Isot pussihihat, olalla muotokaitale. Kevyet olkatoppaukset. Hameosan toisella sivusaumalla pitkä halkio. Toisen hihan kädentie korjattu (jää olan muotokaitaleen alle piiloon), muutoin erittäin hyväkuntoinen ja näyttävä, aito Ted Lapidus -mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 42, sopinee nykymittastandardeilla koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

65 % asetaatti / 35 % silkki

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 82*
Yläosan etupituus, cm 46
Hameosan pituus, cm 83
Selän leveys, cm 35
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 57

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri