Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Therese Baumaire, 40-luvun tyylinen leninki 70-luvulta - M

79,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava, Therese Baumaire -tuotemerkin Ranskassa valmistama leninki 70-luvulta. Koska mekko on Ranskassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Tuotelappujen perusteella valmistettu 1970-luvulla mukaillen 1940-luvun tyyliä. Valmistettu kevyestä, kauniisti laskeutuvasta ja kevyesti teksturoidusta villakankaasta, jonka sävynä kirkkaanpunainen. Mitä todennäköisimmin villaa, ei materiaalitietoja. Todella hurmaava, pitkä ja pitkähihainen mekkomalli, jossa leikkaus kuminauhoitetulla vyötäröllä. Vyölenkit sivusaumassa, mekkoon kuuluu sidottava vyö. Yläosalla hurmaava muotokaarroke, jolla lehtikirjailut. Hiha olalta laskostettu. Sidottava pystykaulus. Napitus ranteella. Kiinnitys napein vyötärölle. Ei vuorta. Todella hyväkuntoinen ja hurmaava ranskalainen leninki 70-luvulta!

Kokomerkintä 2, sopinee koolle M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Villa
Arvio, ei materiaalitietoa.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 96
Vyötärön ympärys, cm 52 – 90
Etupituus, cm (olka-vyötärö) 43
Etupituus, cm (vyötärö-helma) 71
Olan pituus, cm 11
Hihan pituus, cm 63
Rannekkeen ympärys, cm 18

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri