Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tiklas, kotimainen kauluspaita - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Tiklas Oy:n kotimainen kauluspaita. Koska paita on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja niskalapun perusteella valmistettu 1970-luvulla. Paidassa mustalla pohjalla ihania valkoisia, pinkkejä, oransseja ja sinisiä kukkia. 70-luvun kauluspaitamalli, jossa terävät kauluskäänteet. Hihansuunkäänteet, joissa napitus. Erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava, aito Tiklas-paita kotiin tai toimistoon.

Kokomerkintä C42, mutta nykymittapuulla vastaa paremmin kokoa 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tiklas Oy:stä

Vuonna 1923 Lassila & Tikanoja perusti oman puku- ja paitatehtaan Vaasaan. Vuonna 1938 saatiin valmistettavaksi äitiysavustuspakkaukset, joita tehtiin vuoteen 1960 saakka. Vuonna 1945 tehtaasta muodostettiin oma itsenäinen osakeyhtiö nimeltä Tiklas Oy. Vuonna 1950 Tiklas lunasti oikeuden käyttää mainonnassaan olympiarenkaita. 60- ja 70-luvuilla yritys kasvoi vahvasti ja uusia tehtaita avattiin. 1960-luvulla aloitettiin vienti. Muotisuunnittelua on aina pidetty Tiklaksella tärkeänä tekijänä. Suurimmillaan Tiklas työllisti noin 2000 henkeä. Vuonna 1991 Lassila & Tikanoja myi valtaosan Tiklaksen osakkeista. Tärkeä tuoteryhmä oli naisten ja miesten ulkoiluvaatteet. Vuonna 1995 Tiklas ajautui konkurssiin.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali ja pesuohjeet

100 % akryyli

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 94
Etupituus, cm (olka-helma) 63
Olkasauman pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 58

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.