Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tonnie Design, pitkä mintunvihreä nahkahame - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Tonnie Design by Margareta Westberg -merkkinen upea täyspitkä mintunvihreä nahkahame. Hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu, luultavasti 1970-luvun alussa. Vyötäröllä näyttävä vyötärökaitale, josta nahkahame avautuu helmaan avolaskoksin. Sivutaskut. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja kahdella napilla. Kokonaan vuoritettu. Etukappaleen puolella pieni tahra, joka hukkuu laskoksiin, muutoin todella näyttävä ja hyväkuntoinen pitkä nahkahame arkeen ja juhlaan!

Yhdistä trendikkäästi valkoiseen T-paitaan ja tennareihin tai juhlaan valkoiseen toppiin ja avokkaisiin!

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Margareta Westbergistä / Tonnie Designista

Margareta Westberg oli yksi Ruotsin tunnetuimmista muotisuunnittelijoista 1950- ja 1960-luvulla. Hän perusti luokkatoverinsa kanssa Tonnie Designin 60-luvun alusta. Nimi Tonnie Design on muodostettu nimestä “tonårskläder”. 1960-luvulla Tonnie Designin vaatteita myytiin New Yorkissa Bloomingdales, Macys ja Bergdorf Goodman -kaupoissa sekä Lontoon Harvey Nichols ja Harrods -kaupoissa. Yritys meni konkurssiin vuonna 1974.

Lähde: dn.se

Materiaali ja pesuohjeet

100 % nahka

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 67
Pituus, cm 91

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!