Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tummanvioletti samettimekko 90-luvulta - XL

51,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava ja kaunis täyspitkä samettimekko 90-luvulta. Ei valmistaja-/valmistusmaa- tai materiaalitietoja. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1990-luvulla. Ajaton ja kaunis, täyspitkä ja vartaloa myötäilevä mekkomalli. Valmistettu pehmeästä ja kauniisti hohtavasta, tummanvioletista samettitrikoosta, joka joustaa. Lyhythihainen malli, jossa eteen pyöristyvä pystykaulus. Koristenappirivi pääntieltä oikealle rinnalle. Sauma jatkuu helman halkioon. Muotolaskokset selässä. Kiinnitys niskasta pienellä piilovetoketjulla. Ei vuorta. Todella hyväkuntoinen ja ihana 90-luvun samettimekko arkeen ja juhlaan!

Kokomerkintä XL. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puuvilla / polyesteri / lycra
Arvio, ei materiaalitietoja.
30 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 85
Etupituus, cm (olka-helma) 140
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 14

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

44, 46

Väri