Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tuomi Tuote Oy, kotimainen villakangasbleiseri - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Tuomi Tuote Oy:n valmistama upea villakangasbleiseri. Koska bleiseri on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ihana malli, jonka muotokieli sopii täydellisesti myös tämän päivän trendeihin. Valmistettu tummansininsestä, korkealaatuisesta 100 % villakankaasta, joka on miellyttävä yllä ja helppo hoitaa. Herrainkaulukset, kaksirivinen napitus sini-kultaisilla napeilla. Etutaskut. Hihansuilla koristenapit. Kevyet olkatoppaukset. Kokonaan vuoritettu. Uudenveroinen ja korkealaatuinen villakangasbleiseri arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 34, mutta sopii hyvin myös koolle 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tuomi Tuote Oy:stä

Tuomi Tuote Oy on perustettu vuonna 1963 Turkuun. Aili ja Eino Tuomi perustivat yrityksen ja se valmisti pelkästään naisten hameita. Tuomi Tuotteen toiminta on loppunut vuonna 1998.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) www.wikipedia.org

Materiaali ja pesuohjeet

100 % villa
Vuori todennäköisesti polyesteriä

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 94
Etupituus, cm 75
Selän leveys, cm 39
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 54

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.