Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Tuomi Tuote Oy, valkoinen vintage-hame - 38

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Tuomi Tuote Oy:n valmistama valkoinen hame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Luonnonvalkoinen väri ja pinnassa pellavamainen struktuuri. Muotolaskokset vyötöröllä. Korkea vyötärökorkeus. Keskitakasaumassa halkio, jossa kaksi nappia. Kokonaan vuoritettu. Vyötärökaitaleella kauniit, koristeelliset vyölenkit, joissa napit. Kiinnitys keskitakasaumasta vetoketjulla ja napilla. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana valkoinen vintage-hame.

Yhdistä toimistoon rennosti tumman yläosan ja avokkaiden kanssa tai kesäjuhlaan värikkään yläosan ja sandalettien kanssa.

Kokomerkintä 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Tuomi Tuote Oy:stä

Tuomi Tuote Oy on perustettu vuonna 1963 Turkuun. Aili ja Eino Tuomi perustivat yrityksen ja se valmisti pelkästään naisten hameita. Tuomi Tuotteen toiminta on loppunut vuonna 1998.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996) www.wikipedia.org

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 57  % viskoosi / 43 % polyesteri
Vuori: 100 % asetaatti

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68
Lantion ympärys, cm 100
Pituus, cm 73

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0,3 kg