Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Ungaro, musta-kultainen villatakki - M/L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Italiassa valmistettu Ungaro-merkkinen musta-kultainen neuletakki luultavasti 1980-luvulta. Koska neuletakki on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ihana, ajaton malli. Valmistettu 100 % villasta. Sileää neulosta, jossa kultaiset koristeet pääntiellä, helmassa, hihan- ja taskunsuissa. Rintataskulla pinkinvärinen kirjailtu kukka. Kiinnitys neljällä kullanvärisellä kukkanapilla. Villatakki kevyesti nukkaantunut, muutoin erittäin hyväkuntoinen villatakki arkeen tai toimistoon!

Yhdistä trendikkääsi vaaleiden Mommy Fit -farkkujen ja valkoisetn T-paidan kanssa tai käytä pitkänä jakkuna mustien trikoiden päällä.

Kokomerkintä 44, mutta pieni mitoitus. Sopii myös M-kokoiselle ihmiselle over sized -käyttöön!. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % villa

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Etupituus, cm 82
Olan pituus, cm 21,5
Hihan pituus, cm 52

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!