Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki graafinen kauluspaita 90-luvulta - L

55,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama silkkinen kauluspaita 90-luvulta. Koska paita on itse tehty, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen ja kuosin perusteella todennäköisesti 1990-luvulta. Valmistettu hengittävästä, kevyesti rypytetystä, kauniisti hohtavasta ja laskeutuvasta silkistä, jossa abstrakti graafinen kuosi. Mitä todennäköisimmin silkkiä, ei materiaalitietoa. Kuosin sävyinä punainen, pinkki, lämmin keltainen, kauniisti kimalteleva kultainen, oranssi, himmeä sininen ja musta. Klassinen miesten pitkähihainen kauluspaitamalli. Kiinnitys muovinapeilla. Napitus ranteella. Rintataskut. Takaa pidempi, kaarrettu helma. Laskostettu leikkaus selässä. Erittäin hyväkuntoinen, upea ja uniikki kauluspaita 90-luvulta!

Kokoarvio L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100% silkki
Arvio, ei materiaalitietoa.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 130
Etupituus, cm (olka-helma) 71
Pituus, keskitaka, cm 83
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 54
Olan pituus, cm 21
Hihan pituus, cm 67

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

L

Väri

, , , , , , ,

Materiaali