Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki graafinen viskoosipusero 90-luvulta – 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama viskoosipusero 90-luvulta. Koska pusero on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Kuosin, muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1990-luvulla. Valmistettu sileästä, hengittävästä ja kauniisti laskeutuvasta viskoosista, jossa upea, graafinen kuosi. Viskoosia tunnun ja ulkonäön perusteella, ei materiaalitietoja. Pohjaväri musta. Kuosin sävyinä raikas keltavihreä, oliivinvihreä, tummanvihreä, sininen ja himmeä punainen. Suora ja pitkähihainen puseromalli, jossa olkatoppaukset. Pyöreä pääntie, kiinnitys etupituudelta mustin muovinapein. Suora helma, halkiot sivusaumassa. Todella hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava käsintehty viskoosipusero 90-luvulta!

Kokoarvio 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Viskoosi
Arvio, ei materiaalitietoja.
40 perus

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Vyötärön ympärys, cm 110
Etupituus, cm 75
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 59

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Kaikki Niin Muan tuotteet on höyrytetty ja / tai pesty luonnonmukaisilla pesuaineilla.
Kaikki näkyvät viat on korjattu tai niistä on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksessa.

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri

, , , ,