Uniikki kolmiosainen hameasu 90-luvulta – 36

59,90

Ihana, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama ja käsin kuosittama kolmiosainen hameasu 90-luvulta. Koska hameasu on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen perusteella valmistettu 1990-luvulla. Paita ja hame sileää puuvillaa, takki collegetrikoota. Sävynä hurmaava lohenpunainen. Käsin painetun lehtikuosin sävynä musta. Asuun kuuluu pitkähihainen paita, collegetakki ja hame.

Suora ja väljä, pitkähihainen paitamalli, jossa lehtipainatus helmassa. V-mallinen, nepparikiinnitteinen leikkaus pääntiellä. Pieni pystykaulus. Nepparikiinnitys rannekkeella. Pienet halkiot sivuissa. Pienet avolaskokset hartian muotokaarrokkeella.

Suora ja rento collegetakkimalli, jonka sävy muita vaatekappaleita lämpimämpi. Kiinnitys etupituudelta nepparein. Pieni, pyöreä pääntie. Joustinresoria pääntiellä ja ranteella. Isot etutaskut. Lehtipainatus yläselässä ja taskuissa. Takahelmassa laskostus nepparein.

Puolipitkä ja runsashelmainen hamemalli, jossa leveä vyötärökaitale. Leveä muotokaarroke. Muotolaskokset takakappaleella. Lehtipainatus helmassa. Kiinnitys takaa pienellä metallivetoketjulla ja kahdella nepparilla.

Todella hurmaava, hyväkuntoinen ja kaunis hameasu yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokoarvio 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2102260222 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,