Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki pitkähihainen mekko 70-luvulta - L

51,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama mekko 70-luvulta. Koska mekko on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu hieman sileästä, paksuhkosta ja kauniisti kiiltävästä polyesterista, jossa abstrakti paisley-kuosi. Pohjaväri musta. Kuosin sävyinä pinkki, valkoinen ja harmaa. Polvipituinen mekkomalli, jossa leikkaus vyötäröllä. Runsas helma, kauniit laskokset leikkaukselta alaosalle. Muotolaskokset rinnalla, takaolalla ja vyötäröltä yläosalle. Pitkä, ranteelta pussitettu hiha. Rannekkeella kiinnitys pienellä nepparilla. Pieni pystykaulus. Kiinnitys niskasta pitkällä muovivetoketjulla ja nepparilla. Mekkoon kuuluu samaisesta kankaasta valmistettu nepparikiinnitteinen vyö, ei vyölenkkejä. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen ja hurmaava käsintehty mekko 70-luvulta!

Kokoarvio L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoa.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 102
Vyötärön ympärys, cm 84
Kauluksen korkeus, cm 4
Etupituus, cm (olka-vyötärö) 44
Etupituus, cm (vyötärö-helma) 68
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 64
Rannekkeen ympärys, cm 19

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, , ,