Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki pitsikoristeinen hame 80-luvulta - 38

35,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihastuttava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama musta hame 80-luvulta. Koska hame on itse tehty, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu ja täysin uniikki. Ajaton malli, mutta muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1980-luvulla. Valmistettu himmeähohtoisesta, pystyviivoin teksturoidusta polyesterista ja kukkapitsistä. Sävynä musta. Ei vuorta. Klassinen, polvipituinen kynähamemalli, jossa helman keskitakasaumassa halkio. Yläosalla kukkapitsiä epäsymmetrisesti. Kapea vyötärökaitale, kiinnitys sivusaumasta muovivetoketjulla ja napilla. Todella hyväkuntoinen ja hurmaava käsintehty hame 80-luvulta!

Kokoarvio 38.  Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100% polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja.

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 98
Pituus, cm 59

 Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri