Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Uniikki tumman luumunpunainen kimallemekko – L

47,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava, jonkun taidokkaasti kotikoneella valmistama kimallemekko kirjailuilla. Koska mekko on käsin valmistettu, on se uniikki ja todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Yläosan muotokaarroke ja hiha sileää ja joustavaa trikoota, jonka sävynä tumma luumunpunainen. Muutoin paksua ja kevyesti teksturoitua polyesteria, jossa upeasti kimaltelevaa hopeanväristä lurex-lankaa luumunpunaisella pohjalla. Rinnalla, selässä ja hihassa kiemurtelevat nauhakirjailut kimaltelevasta lurex-langasta. Puolipitkä ja pitkähihainen mekkomalli, jossa pieni kauluskäänne ja V-pääntie. Piilonepparikiinnitys lantiokorkeudelle. Kevyesti pussitettu hiha, nepparikiinnitys rannekkeella. Kauniisti eteen keskelle kärjistyvä muotokaarroke, selässä suora leikkaus. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Mekkoon kuuluu leveä neppari- ja hakaskiinnitteinen vyö, nepparit ja hakaset siirrettävissä. Todella hyväkuntoinen, kaunis ja hurmaava käsintehty mekko juhlakauteen!

Kokoarvio L. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Hiha ja yläosa: puuvilla / polyesteri / lurex
Alaosa ja vyö: polyesteri / lurex
Arvio, ei materiaalitietoa.

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 106
Vyötärön ympärys, cm 92
Lantion ympärys, cm 104
Etupituus, cm (olka-helma) 114
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 56
Vyön pituus, cm 82

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40, 42

Väri

, ,