Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vaalea juhlamekko 60-luvulta – 36/38

75,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava juhlamekko 60-luvulta. Ei valmistaja-/valmistusmaa- tai materiaalitietoja. Muotokielen ja materiaalin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu vahvasta, aaltoilevana ruudukkona teksturoidusta kankaasta, jonka sävyinä luonnonvalkoinen ja upeasti kimalteleva hopea. Polvipituinen ja hihaton, A-linjainen  mekkomalli, jossa V-pääntie. Leikkaus vyötäröllä, leveä vyötärökaitale. Kietaisumainen koristeleikkaus etukappaleella. Muotolaskokset rinnalla, takaolalla ja alaselässä. Kiinnitys niskasta pitkällä muovivetoketjulla. Kokonaan vuoritettu. Todella hyväkuntoinen ja kaunis kotelomekko 60-luvulta!

Kokoarvio 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja.

 

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 93
Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 93
Etupituus, cm (olka-helma) 96
Olan pituus, cm 7

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36, 38

Väri

, ,