Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vaaleasävyinen paitamekko - 42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Vaaleasävyinen paitamekko todennäköisesti 1990-luvun alkupuolelta. Kaikki tuotetietolaput leikattu irti. Laskeutuvaa, hengittävää viskoosikangasta, jossa vaalealla pohjalla ruskean ja sinisen sävyisiä kuvioita. Ihana paitamekkomalli. Pienet kauluskäänteet, napitus koristeellisilla napeilla yläosan keskiedusta. Vyötäröllä kuminauhoitus, josta mekko aukeaa avolaskoksin helmaa kohden. 1/1-pituinen hiha, jossa hihansuunkäänne. Voimakkaat olkatoppaukset, jotka voi halutessaan poistaa. Mekkoon kuuluu samasta kankaasta päällystetty kanvasvyö, jossa kultainen solki. Vaihtelua mekon ilmeeseen saa vaihtamalla vyötä! Uudenveroinen, todella kaunis paitamekko toimistoon tai juhlaan.

Yhdistä toimistoon kävelykenkien kanssa – juhlaan korkokengät jalkaan ja näyttävät kultaiset korut ylle!

Kokoarvio 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % viskoosi
arvio, ei kokotietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 116
Vyötärönympärys, cm 78*
Pituus keskietu, cm 103
Pituus keskitaka, cm 124
Olkasauman pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 60

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!