Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Valko-sininen puuvilla-asu - 32-36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Todella kaunis ja hurmaava kotimainen valko-sininen puuvilla-asu. Valmistajatiedot kuluneet pois. Koska asu on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Todennäköisesti 1970-luvulta. Valmistettu pellavamaisesta, rypytetystä, hengittävästä puuvillakankaasta, jossa valkoisella pohjalla ihana sininen painokuosi. Yläosa flamencomallinen: laakea pääntie, jolla kuminauha – paitaa voi käyttää yli olan. Lyhyt raglan-hiha, jonka hihansuussa kuminauha. Hameosa A-linjainen, helmassa kaunis kerrostus. Kuvio kauniisti kohdennettu diagonaalisesti. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla. Hyväkuntoinen, todella kaunis ja raikas puuvilla-asu arkeen tai kesäjuhlaan!

Kokoarvio 32-36. Pusero-osa sopinee koolle 34/36, mutta vyötärönympärys kapea. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Yläosa

Rinnan ympärys, cm 94
Vyötärön ympärys, cm 94
Etupituus, cm 54
Hihan pituus, cm 22

Hameosa

Vyötärön ympärys, cm 65
Pituus, cm 65

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!