Valkoinen naisten kauluspaita – 42

14,95

Valkoinen naisten kauluspaita. Monikäyttöinen paita, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Niskalappu leikattu irti; ei valmistaja-, koko- tai materiaalitietoja. Kaunis, raidallinen ja kevyesti läpikuultava materiaali, joka laskeutuu kauniisti. Nappikiinnitys keskiedussa ja hihansuulla. Hyväkuntoinen naisten kauluspaita. Kokoarvio 42 (tuotteessa ei kokomerkintää). Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1001610316 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valkoinen naisten kauluspaita. Monikäyttöinen paita, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Niskalappu leikattu irti; ei valmistaja-, koko- tai materiaalitietoja. Kaunis, raidallinen ja kevyesti läpikuultava materiaali, joka laskeutuu kauniisti. Nappikiinnitys keskiedussa ja hihansuulla. Hyväkuntoinen naisten kauluspaita.

Yhdistä kapealahkeisten farkkujen  tai housujen kanssa arkeen tai kapean hameen ja korkokenkien kanssa juhlaan. Sopii myös jakun alle.

Kokoarvio 42 (tuotteessa ei kokomerkintää). Tarkista tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri (arvio, tuotteessa ei materiaalimerkintöjä)

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 112
Lantionympärys, cm 108
Selän leveys, cm 41
Pituus keskietu, cm (pääntie-helma) 56
Pituus keskitaka, cm (niska-helma) 62
Hihan pituus (olka-hihansuu) 62

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!