Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Very Nice, harmaat farkut 80-luvulta - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistetut Very Nice -merkkiset harmaat farkut. Koska farkut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvulla. Aidot kasarifarkut, jossa todella korkea vyötärökorkeus ja erittäin leveät lahkeet. Vyötäkaitaleelta avolaskokset etulahkeille – lahkeet ovat yhtä leveät ylhäältä kuin alhaalta.  4-taskumalli: kaksi taskua etukappaleella ja kaksi takataskua. Vyölenkit vyötärökaitaleen alapuolella. Etuvyölenkissä mintunvihreä Very Nice -logo. Kiinnitys metallivetoketjulla ja painonapilla. Saumoissa vain vähän kulumaa. Laadukkaat, yksilölliset ja persoonalliset farkut, joiden muotokieli sopii täydellisesti myös tämän hetken trendeihin!

Kokoarvio 34/36, kokomerkintä 27”. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68
Lantion ympärys, cm 110
Lahkeen ympärys, cm 52
Vyötärökorkeus etu, cm 34
Vyötärökorkeus taka, cm 46
Ulkosauman pituus, cm 101

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.