Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Very Nice, vaaleat Mommy Fit -farkut - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Suomessa valmistetut Very Nice -merkkiset vaaleat farkut. Koska farkut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, muotokielen perusteella valmistettu 1980-luvun lopulla / 1990-luvun alussa. AIDOT Mommy Fit -farkut, jossa korkea vyötärökorkeus ja alaspäin kapeneva lahje, reidestä löysähköt.  5-taskumalli: kolme taskua etukappaleella ja kaksi takataskua. Kiinnitys metallivetoketjulla ja painonapilla. Saumoissa luonnollista kulumaa, mutta näillä farkuilla kävelee vielä tuhansia kilometrejä – pinta erittäin hyväkuntoinen! Tuotekuva valehtelee – farkut polvien kohdalta kevyesti kuluneet, mutta eivät tummuneet. Oikea väri paremmin nähtävissä takakappaleen kuvasta. Laadukkaat, yksilölliset ja persoonalliset farkut, joiden muotokieli sopii täydellisesti myös tämän hetken trendeihin!

Kokoarvio 36, kokomerkintä 30”. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70
Lantion ympärys, cm 100
Lahkeen ympärys, cm 34
Vyötärökorkeus etu, cm 30
Vyötärökorkeus taka, cm 42
Ulkosauman pituus, cm 102

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.