Vetist, ranskalainen trikoojakku – 36/38

14,95

Ranskassa valmistettu naisten musta trikoojakku. Koska tuote on Ranskassa valmistettu, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ajaton, monikäyttöinen trikoojakku, laadukasta trikooneulosta. Suora, avonainen malli – ei kiinnitystä. Takaa lyhyempi. Hauska, punainen kauluskäänne, joka kiinnittyy miehustaa napilla. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen naisten trikoojakku. Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää jakun toimistoon farkkuihin ja valkoiseen printilliseen T-paitaan. Kokomerkintä 46/48, mutta todellisuudessa kokoa 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 2001510416 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ranskassa valmistettu naisten musta trikoojakku. Koska tuote on Ranskassa valmistettu, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Ajaton, monikäyttöinen trikoojakku, laadukasta trikooneulosta. Suora, avonainen malli – ei kiinnitystä. Takaa lyhyempi. Hauska, punainen kauluskäänne, joka kiinnittyy miehustaa napilla. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen naisten trikoojakku.

Yhdistä juhlaan mekon päälle tai suorien housujen yläosaksi. Trendikäs pukeutuja yhdistää jakun toimistoon farkkuihin ja valkoiseen printilliseen T-paitaan.

Kokomerkintä 46/48, mutta todellisuudessa kokoa 36/38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

95 % polyesteri
5 % elastaani

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo) 198
Helman ympärys, cm 94
Etupituus, cm (olka-helma) 49
Selän leveys, cm (lavan kohdalta) 37
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma) 44
Olan leveys, cm 11
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu) 59

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 19 cm
Koko

,

Väri

Saatat myös pitää...