Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vintage-mekko - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Upea, vanha vintage-mekko, jonka niskalappu on leikattu irti, mutta muotokielensä perusteella valmistettu ainakin 1970-luvulla, ehkä jopa vanhempi. Hurmaava ja persoonallinen vintage-mekko, joka on valmistettu kevyesti läpikuultavasta materiaalista. Elävä ja mielenkiintoinen kuosi, jossa vaihtelee ruskean, valkoisen ja oranssin eri sävyt. Olkasaumoilla avolaskokset. Pieni papinkaulus, jolla päällystetty nappi. Pussihihat, joiden suulla kalvosinkäänne ja päällystetty nappi. Vyötäröllä vyölenkit ja vyö. Lantiolla muotosauma, josta pliseeraus helmaan. Kiinnitys niskasta neljällä päällystetyllä napilla. Pliseerauksella huomaamaton poltettu reikä (koko 1 x 2 mm), muutoin hyväkuntoinen vintage-mekko, joka ansaitsee päästä juhlakäyttöön!

Kokoarvio L (kokolappu leikattu irti). Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri
Arvio, ei materiaalitietoja

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 110
Vyötärön ympärys, cm 102
Etupituus, cm 120
Selän leveys, cm 40,5
Olan pituus, cm 11,5
Hihan pituus, cm 63

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!