Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Voglia, lyhyt farkkuhame - 36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Voglia Oy:n valmistama lyhyt farkkuhame. Ei valmistusmaatietoja, valmistettu todennäköisesti Virossa. Valmistettu ihanan kevyestä ja kauniisti laskeutuvasta, vaaleasta farkkukankaasta, valkoiset tikkaukset. Ihana tulpaanimainen malli, joka kapenee helmaa kohden. Kauniit muotoleikkaukset. Etukappaleella valetaskut. Kapea vyötärökaitale. Kiinnitys takasaumasta vetoketjulla ja napilla. Todella hyväkuntoinen, kevyt ja ihana lyhyt farkkuhame arkeen tai kesäpäivään!

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Voglia Oy:stä

Pertti Virtanen, Virke Oy ja Seppo Hyyppä perustivan vuonna 1983 Voglia Oy:n Häneenlinnaan. 1986 yritys muutti entisen Lehtineule Oy:n tiloihin Lammille. Voglia-mallisto koostuu naisten hameista, housuista, puseroista ja jakuista. 1994 Voglia Oy työllisti yhteensä 55 henkeä Lammilla ja parikkalaisessa sisaryityksessä Vanico Oy:ssä. 60 % kansainvälisen malliston tuotteista vietiin Pohjoismaihin. Toimitusjohtajan toimi Pertti Virtanen ja vuoden 1995 alusta hänen poikansa Markku Virtanen. Yrityksellä on omaa tuotantoa Suomessa ja Virossa ja kaikki valmistus toimii omassa ohjauksessa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Lähde: Kansakunnan vaatettaja (1996), www.voglia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

100 % lyocell

Pesuohjeet

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 70
Lantion ympärys, cm 98
Pituus, cm 47

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!