Voglia, lyhyt musta bolero – 34/36

12,95

Voglian musta lyhyt bolero, joka sopii sekä juhlaan että arkeen. Klassinen, vyötäröpituinen bolero, jossa pyöristetty helma ja hakaskiinnitys. Kevyet olkatoppaukset. 3/4-pituinen hiha. Väri kevyesti haalistunut, mutta sopii hyvin tuotteen yleisilmeeseen. Muutoin erittäin hyväkuntoinen bolero. Käytä juhlassa kotelomekon päällä tai yhdistä toimistoon pitkän paidan päälle.  Kokomerkintä 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 2001170316 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Voglian musta lyhyt bolero, joka sopii sekä juhlaan että arkeen. Klassinen, vyötäröpituinen bolero, jossa pyöristetty helma ja hakaskiinnitys. Kevyet olkatoppaukset. 3/4-pituinen hiha. Väri kevyesti haalistunut, mutta sopii hyvin tuotteen yleisilmeeseen. Muutoin erittäin hyväkuntoinen bolero.

Käytä juhlassa kotelomekon päällä tai yhdistä toimistoon pitkän paidan päälle.

Kokomerkintä 34. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Voglia Oy:stä

Pertti Virtanen, Virke Oy ja Seppo Hyyppä perustivan vuonna 1983 Voglia Oy:n Häneenlinnaan. 1986 yritys muutti entisen Lehtineule Oy:n tiloihin Lammille. Voglia-mallisto koostuu naisten hameista, housuista, puseroista ja jakuista. 1994 Voglia Oy työllisti yhteensä 55 henkeä Lammilla ja parikkalaisessa sisaryityksessä Vanico Oy:ssä. 60 % kansainvälisen malliston tuotteista vietiin Pohjoismaihin. Toimitusjohtajan toimi Pertti Virtanen ja vuoden 1995 alusta hänen poikansa Markku Virtanen. Yrityksellä on omaa tuotantoa Suomessa ja Virossa ja kaikki valmistus toimii omassa ohjauksessa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Lähde: Kansakunnan vaatettaja (1996), www.voglia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

89 % viskoosi
11 % polyamidi

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm (kainalo-kainalo)  88
Helman ympärys, cm  80
Pituus keskietu, cm (kaulus-helma)  26
Selän leveys, cm (lavan kohdalta)  41
Pituus keskitaka, cm (kaulus-helma)  40
Ulkohihan pituus, cm (olka-hihansuu)  44

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 11 cm
Koko

,

Väri

Saatat myös pitää...