Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Voglia, ruskea samettimekko - L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Voglia Oy:n valmistama korkealaatuinen, ruskea samettimekko. Ei valmistusmaatietoja, valmistettu todennäköisesti Virossa 1990-luvulla. Valmistettu todella kauniista ruskeasta, joustavasta sametista. Ihana, kevyesti sisäänotettu, rento malli. Prinsessaleikkaus. Laaja, pyöreä pääntie. Lyhyet hihat. Helmassa takana halkio. Pitkä vetoketjukiinnitys niskasta. Ei vuorta. Erittäin hyväkuntoinen, hurmaava ruskea samettimekko toimistoon tai juhlaan!

Kokomerkintä 34, mutta todellisuudessa kokoa 40/42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Voglia Oy:stä

Pertti Virtanen, Virke Oy ja Seppo Hyyppä perustivan vuonna 1983 Voglia Oy:n Häneenlinnaan. 1986 yritys muutti entisen Lehtineule Oy:n tiloihin Lammille. Voglia-mallisto koostuu naisten hameista, housuista, puseroista ja jakuista. 1994 Voglia Oy työllisti yhteensä 55 henkeä Lammilla ja parikkalaisessa sisaryityksessä Vanico Oy:ssä. 60 % kansainvälisen malliston tuotteista vietiin Pohjoismaihin. Toimitusjohtajan toimi Pertti Virtanen ja vuoden 1995 alusta hänen poikansa Markku Virtanen. Yrityksellä on omaa tuotantoa Suomessa ja Virossa ja kaikki valmistus toimii omassa ohjauksessa parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Lähde: Kansakunnan vaatettaja (1996), www.voglia.fi

Materiaali ja pesuohjeet

73 % viskoosi / 21 % polyesteri / 6 % elastaani

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 98
Vyötärön ympärys, cm 92
Etupituus, cm 103
Selän leveys, cm 42
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 24

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!