Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vuolan Kutomo, glitter-neuletakki – M/L

49,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Vuolan Kutomon Suomessa valmistama UPEA glitter-neuletakki. Koska neuletakki on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu muotokielen perusteella 1980-luvulla. Upea, aikakautensa malli, jonka muotokieli sopii upeasti myös nykypäivään. Valmistettu joustinneuloksesta, jossa mustan langan sekaan on sekoitettu hopeaa lurex-lankaa. Pääntiellä, hihansuissa ja helmassa mustaa ribbineulosta. Syväänuurettu pääntie, yksirivinen nappikiinnitys. Neuleen upein yksityiskohta on massiiviset pussihihat. Hyväkuntoinen, todella näyttävä ja harvinaislaatuinen Vuolan Kutomon glitter-neule iltakäyttöön!

Kokomerkintä 42, mutta sopii myös koolle 38/40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Vuolan Kutomosta

Alli Vuola aloitti Turussa 1930-luvun puolivälissä neuleiden teon neulekoneella kotikeittiössään. Kysynnän lisääntyessä muut perheenjäsenet ryhtyivät auttamaan ja yritys rekisteröitiin Vuolan Kutomoksi. Tuotevalikoimaan kuului muotineuleita, villa-alushameita, neuleuimapukuja, työpuseroita ja välihousuja. 1985 perheyritys valmisti t-paitoja ja neuleita sekä naisille että miehille. Vienti suuntautui Pohjoismaihin ja työntekijöitä oli 38. 1989 Vuolan Kutomo ajautui konkurssiin.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (Lappalainen & Almay 1996, 144)

Materiaali ja pesuohjeet

66 % akryyli / 26 % villa / 8 % lurex

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 144
Helman ympärys, cm 108
Etupituus, cm 68
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 69

Mitat tuotteesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38, 40

Väri