Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Vuolan Kutomo, pitkä villaliivi - M/L

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Vuolan Kutomon valmistama upea, pitkä villaliivi. Koska liivi on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Luultavasti 1970-luvun lopulta / 1980-luvun alusta. Valmistettu todella lämpimästä mohairsekoitteesta. Pitkä liivimalli, jossa mustalla pohjalla beige ornamenttikuosi. Upea ja näyttävä vaate, jonka muotokieli sopii myös nykypäivään! Erittäin hyväkuntoinen, Vuolan Kutomon harvinaisllatuinen villaliivi.

Kokomerkintä 40, sopinee sekä M- että L-koolle. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Vuolan Kutomosta

Alli Vuola aloitti Turussa 1930-luvun puolivälissä neuleiden teon neulekoneella kotikeittiössään. Kysynnän lisääntyessä muut perheenjäsenet ryhtyivät auttamaan ja yritys rekisteröitiin Vuolan Kutomoksi. Tuotevalikoimaan kuului muotineuleita, villa-alushameita, neuleuimapukuja, työpuseroita ja välihousuja. 1985 perheyritys valmisti t-paitoja ja neuleita sekä naisille että miehille. Vienti suuntautui Pohjoismaihin ja työntekijöitä oli 38. 1989 Vuolan Kutomo ajautui konkurssiin.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (Lappalainen & Almay 1996, 144)

Materiaali ja mitat

27 % mohair / 23 % polyamidi / 50 % polyakryyli

Mittataulukko

Etupituus, cm (olka-helma) 78
Selän leveys, cm 60
Olan pituus, cm 21

Mitat neuleesta venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!