Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

WISPO, täyspitkä kimalleneulemekko 70-luvulta - ~36

75,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella upea, WISPO -tuotemerkin Itävallassa valmistama kimallemekko 70-luvulta. Koska mekko on Itävallassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja tuotelappujen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu mustasta villaneuloksesta, jossa upea siksak-kuviointi lurex-langasta. Kuvion sävyinä hopea, pinkki ja mintunvihreä. Täyspitkä ja hihaton, vartaloa myötäilevä mekkomalli, jossa pyöreä pääntie. Pieni holkkihiha, pienet olkatoppaukset. Mekkoon kuuluu leveä, solkikiinnitteinen ja vapaasäätöinen vyö, ei vyölenkkejä. Pienet avolaskokset sivuista rinnalle.  Kiinnitys niskasta pitkällä muovivetoketjulla. Ei vuorta. Joitain paikattuja reikiä, jotka huomioitu hinnassa. Muutoin hyväkuntoinen, todella kaunis ja huikea kimallemekko 70-luvulta!

Kokoarvio noin 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

Puhdas uusi villa

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 87
Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 84
Etupituus, cm (olka-helma) 153
Olan pituus, cm 3
Hihan pituus, cm 12

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

36

Väri

, , , ,

Materiaali