Ilmaiset toimituskulut yli 65€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Good vibes only!

En halua valittaa, olemme kaikki samassa veneessä ja maailmanlaajuinen epidemiatilanne ei ole päästänyt ketään helpolla. Mutta helkkari soikoon, onpa ollut hurjat pari vuotta.

Porvoon-myymälämme täyttää tulevana maanantaina, 10. tammikuuta kaksi vuotta! Kuten olen useasti sanonut: jos olisin marraskuussa 2019, kun liiketilamme vuokrasopimuksen allekirjoitin, tiennyt, mitä tuleva pitää sisällään, olisin pyyhkinyt sopimuksella takamukseni. Mutta en tiennyt. Ja tässä sitä silti ollaan.

 

Joku viisas on sanonut, että yrityksen vaikein vaihe on ensimmäiset kaksi vuotta. Vaikka itse yritys täyttää maaliskuussa viisi vuotta, on myymälämme vasta 2-vuotias taapero. Ja näyttää siltä, että selviämme näistä kahdesta ensimmäisestä vuodesta, oli koronaa tai ei.

Mutta helpolla se ei ole tullut. Voin rehellisesti kertoa, että olen niin kovin useaan otteeseen, vakavasti harkinnut myymälän sulkemista. Pahimpana korona-aikoina myymälässämme ei käynyt päivän aikana YHTÄKÄÄN ASIAKASTA. Pandemia on köyhdyttänyt asiakasvirtojamme ja olemme joutuneet säästämään kaikessa. Kaikessa, paitsi allekirjoittaneen työtunneissa. Onneksi verkkokauppamme on pitänyt päämme pinnalla. Siitä olen syvästi kiitollinen ihanille asiakkaillemme. Ilman teitä ei olisi meitä.

 

Vintage houkuttaa Porvooseen

Vaikka pandemia on vaikuttanut asiakasvirtoihin, olemme silti onnistuneet asiakaskuntamme kasvattamisessa. Myymälässämme ei käy asiakkaita pelkästään ympäri Suomea, vaan olemme saaneet kanta-asiakkaita ulkomailta! We’ve done something right. Kun rakensin myymälää yli kaksi vuotta sitten, halusin, että myymälä ei ole vain valkoisia seiniä ja rekkejä täynnä vaatteita. Rakensin kokemusta, tunnetta – jotain, joka antaa ihmisille syyn hymyyn. Vaikka asiakkaamme eivät löytäisi myymälästä mitään ostettavaa, lähtevät he myymälästä hymy huulilla.

Myymälämme on 130 neliömetrin suuruinen ja valikoimamme kattaa lähes 7000 tuotetta. Todennäköisesti myymälämme onkin sekä neliömetreiltään että valikoimaltaan Suomen suurin vintage-vaatekauppa. Nyt joutuu kissa nostamaan omaa häntäänsä, mutta ei ole mikään ihme, että asiakkaamme valitsevat Porvoon myymälämme takia – ei toisin päin. Ja ne, jotka ovat valinneet Porvoon muista syistä, eivät ole pettyneet myymäläämme ja valikoimaamme. Teemme työtämme suurella sydämellä ja se näkyy myös ulospäin.

Good vibes only in 2022

Viimeiset kaksi vuotta olemme polkeneet paikallamme. Nyt toivottavasti sen aika on ohi. Tänä vuonna suuntaamme katseen tulevaan. Olemme sen velkaa asiakkaillemme, olemme sen velkaa kestävälle kehitykselle. Meillä on vuodelle huikeita kehitystoimenpiteitä ja upeita yhteistyökuvioita luvassa. Stay tuned!

Tulevana maanantaina juhlitaan myymälämme 2-vuotista taivalta. Ikävä kyllä, vallitsevien olosuhteiden vuoksi emme uskalla juhlia tapahtumaa lainkaan. Myöhemmin keväällä yrityksemme täyttää viisi vuotta. Ehkä tällöin uskallamme juhlia? Tänä vuonna meillä kaikilla on toivottavasti paljon syytä juhlaan. Meillä. Kaikilla.

Kiitos, että olet osa tarinaamme. This year is all about GOOD VIBES ONLY!

Hyviä viboja toivottaa,
Maarit & Niin Muan jengi

 

Niin Mua