Maksutavat

Checkout – MobilePay

Voit maksaa verkkokaupassa kätevästi MobilePay-sovelluksen avulla. Maksutapa vaatii MobilePay-sovelluksen asennuksen.

Toimi tällöin seuraavasti:

  1. Valitse MobilePay-maksutapa maksuvaiheessa.
  2. Anna matkapuhelinnumerosi ja vastaanotat push-ilmoituksen.
  3. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä MobilePayssa.

Checkout – verkkopankki

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Checkout – korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Checkout – lasku

Voit maksaa tilauksesi OP Lasku- ja osamaksupalvelulla. 

Verkkokauppa käyttää Checkout-maksunvälityspalvelua verkkopankki-, kortti- ja MobilePay-maksuissa sekö OP-laskumaksutavassa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa maksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

PayPal

Voit maksaa Paypalin kautta luottokortillasi / PayPal-saldollasi. Paypalin käyttö ei vaadi kirjautumista.