Toimitustavat ja -ehdot

Palautusaika

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Huomaathan, että vaikka kyseessä on käytetty tuote, tulee tuote palauttaa käyttämättömänä, laput paikoillaan 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Palautusaika on ehdoton.

Ilmainen toimitus

Kun ostat vähintään 75 eurolla, on toimitus sinulle maksuton Postin automaattiin tai noutopisteeseen. Palautus on maksullinen 5,90€, joka peritään hyvitettävästä palautussummasta.

Noutamaton paketti

Jos paketti jätetään noutamatta, perimme toimituskulut kaksinkertaisena. Tässä tapauksessa kysymme asiakkaalta sähköpostitse ensin, haluaako hän paketin uudelleen toimitettavaksi.

Nouto Postin toimipisteestä (5,90€)

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi ilmoittamasi osoitteen mukaiseen lähimpään Postin toimipisteeseen.

Nouto Postin pakettiautomaatista / SmartPost-automaatista (5,90€)

Voit valita tilauksesi toimitettavaksi valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin / SmartPost-automaattiin. Kun paketti saapuu valitsemaasi automaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta. Muista säilyttää tekstiviesti mahdollista palautusta varten.

HUOM! Jos valitset toimitustavaksiPostin pakettiautomaatin / SmartPost-automaatin, ilmoitathan matkapuhelinnumerosi! Saat lokerokoodin tekstiviestillä antamaasi matkapuhelinnumeroon.

Pikkupaketti (3,90€)

Voit valita toimitustavaksi Pikkupaketin, kun tilaat pieniä tuotteita. Pikkupaketin on mahduttava kirjekuoreen / postiluukusta.

Pikkupakettiin mahtuvat esimerkiksi korut, huivit ja hyvin kevyt vaatetus (kevyet puserot/paidat, pienet hameet). Pakettiin ei mahdu jakut, housut, paksummat hameet tai useampi vaatetustuote.

HUOM! Jos pikkupakettitoimitus on valittu tuotteelle, joka ei mahdu pikkupakettiin, emme ole vastuussa, mikäli tuote vahingoittuu toimituksen aikana.

Kotipaketti (9,90€)

Valitse toimitustavaksi kotipaketti (9,90€), jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi. Paketti toimitetaan arkipäivänä aikavälillä 08-16, vastaanottajalle soitetaan etukäteen.

HUOM! Mikäli haluat, että paketti jätetään oven eteen, ilmoita asiasta tilauksen kommenttikentässä.

Nouto

Voit noutaa tilauksesi Porvoosta osoitteesta Mannerheiminkatu 1. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Löydät lisätietoa myymälästämme täältä.