Toimitustavat ja -ehdot

Toimitustavat ja -ehdot koskevat sekä verkkokauppatilauksia sekä Instagramin / Facebookin suoramyyntituotteita.

Toimitusaika

Postitamme normaalisti kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Tammi-maaliskuussa vain perjantaisin. Voit pyytää aikaistettua postitusta sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Toimitustavat

Matkahuolto, XXS-paketti – 3,90

Suositeltu toimitustapa kaikkiin alle 3 cm paketteihin. XXS-paketti kuljetetaan lähettäjän valitsemaan Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin, arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa. Paketin säilytysaika pakettiautomaateissa 7 vrk, kaupoissa ja pisteissä 7 vrk. Max. mitat 40 x 2 5x 3 cm.

Matkahuolto, noutopistepaketti – 5,90

Hyvä toimitustapa yli 3 cm paketteihin. Noutopaketti kuljetetaan lähettäjän valitsemaan Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen pakettipisteeseen tai pakettiautomaattiin, arviolta 1–3 arkivuorokauden kuluessa. Paketin säilytysaika pakettiautomaateissa 7 vrk, kaupoissa ja pisteissä 7 vrk.

Matkahuolto, kotiinkuljetus – 12,90

Hyvä toimitustapa kaiken kokoisille paketeille. Vastaanottajaan otetaan yhteyttä tekstiviestillä ja paketti jaetaan vastaanottajalle määränpäähän sovitun mukaan seuraavana arkipäivänä. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta ja pakettia ei voida jakaa, säilytetään pakettia maksutta yhteensä 7 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.

Posti, pikkupaketti – 4,90

Hyvä toimitustapa pienille tuotteille. Pikkupaketin on mahduttava kirjekuoreen / postiluukusta. Toimitusaika 3-7 päivää. Pikkupakettiin mahtuvat esimerkiksi korut, huivit ja hyvin kevyt vaatetus (kevyet puserot/paidat, pienet hameet). Pakettiin ei mahdu jakut, housut, paksummat hameet tai useampi vaatetustuote.

HUOM! Jos pikkupakettitoimitus on valittu tuotteelle, joka ei mahdu pikkupakettiin, emme ole vastuussa, mikäli tuote vahingoittuu toimituksen aikana.

Posti, noutopaketti (Smartpost ja pakettiautomaatti) – 5,90

Hyvä toimitustapa kaiken kokoisille paketeille. Paketti lähetetään Postin noutopisteeseen tai Postin pakettiautomaattiin. Paketti on noudettavissa automaatista saapumispäivänä klo 18 mennessä. Lähetys on noudettava 7 päivän sisällä saapumispäivästä.

Posti, kotiinkuljetus – 12,90

Valitse toimitustavaksi Postin kotiinkuljetus, jos haluat, että paketti toimitetaan kotiovellesi. Paketti toimitetaan yleensä arkipäivänä aikavälillä 08-16, vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti etukäteen.

DB Schenker, noutopaketti – 5,90

Hyvä toimitustapa kaiken kokoisille paketeille. DB Schenkerin noutopisteverkosto koostuu yli 1100 noutopisteestä, jotka ovat auki aamusta iltaan. DB Schenker toimittaa paketit pääsääntöisesti 2–5 arkipäivässä. Saat tekstiviestin paketin saavuttua noutopisteeseen. Paketin nouto onnistuu näyttämällä lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, passi tai henkilökortti).

Nouto

Voit noutaa tilauksesi Porvoosta osoitteesta Mannerheiminkatu 1. Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa. Löydät lisätietoa myymälästämme täältä.

Palautusaika

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Huomaathan, että vaikka kyseessä on käytetty tuote, tulee tuote palauttaa käyttämättömänä, laput paikoillaan 14 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta. Palautusaika on ehdoton.

Palautuskustannukset

Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista itse. Toimituskuluja emme hyvitä. Pakkaa lähetys huolellisesti. Lue lisää palautuksesta täältä.

Ilmainen toimitus

Kun ostat vähintään 75 eurolla, on toimitus sinulle maksuton. Palautus on maksullinen. Kauppiaan tarjoamat toimituskulut peritään hyvitettävästä palautussummasta.