Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

4 Castella, italialainen kirjoneule 80-luvulta - 52

46,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Ihana, Italiassa valmistettu 4 Castella -merkkinen kirjoneulepaita 80-luvulta. Koska neule on Italiassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1980-luvulla. Ajaton malli, joka sopii hyvin unisex-käyttöön. Pientä ja lämmintä, sileää neulosta villa-akryylisekoitteesta, jossa hurmaava paisley-kuvioinen kirjoneulos. Pohjaväri harmaanbeige. Kuosin sävyinä oliivinvihreä ja tummansininen. Rento malli, jossa joustinneulosta helmassa, hihansuussa ja pyöreällä pääntiellä. Todella hyväkuntoinen, lämmin ja ihana italialainen neulepaita 80-luvulta!

Kokomerkintä 52. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

50 % akryyli
50 % villa
käsinpesu

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 130
Helman ympärys, cm 90
Etupituus, cm 70
Olan pituus, cm 27
Hihan pituus, cm 55

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

L

Väri

, , ,