Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Aaltonen, kotimaiset mustat nahkasaappaat - 37,5

41,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kauniit ja laadukkaat Aaltonen Oy:n Suomessa valmistamat nahkasaappaat. Koska saappaat on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Ihanat matalapohjaiset ja korkeavartiset mallit. Valmistettu mustasta nahasta, pohja kumia. Nilkan ulkosyrjällä kullanvärinen metallisomiste. Kokonaan vuorattu lämpimällä kankaalla. Kärjissä pienen pientä kulumaa, joka huomioitu hinnassa. Muutoin todella hyväkuntoiset, ajattomat ja kauniit kotimaiset nahkasaappaat!

Kokomerkintä 5, joka vastaa noin kokoa 37,5. Tarkemmat mitat alla.

Tietoa Aaltosen Kenkätehdas Oy:stä

Tampereen Kenkätehdas muutettiin vuonna 1917 osakeyhtiöksi ja sen nimeksi otettiin Aaltosen Kenkätehdas Oy. Raaka-ainehankinnan turvaamiseksi Aaltosen Kenkätehdas Oy osti muita kenkätehtaita. Aaltosen kenkätehdas oli yksi maamme suurimpia kenkätuottajia koko 50-luvun ajan. 1970-luvulta lähtien Suomen kenkätehtaat joutuivat kovaan kilpailuun kotimaan ja viennin markkinoilla. 80-luvun alkupuolella tehdas työllisti noin 750 työntekijää. Laman aika ravisteli myös Aaltosta ja vuonna 1985 yhtiön koko osakekanta siirtyi Panostaja Oy:lle. Aaltosen Tehtaat Oy:lle jäi vain pieni hallintokonttori. Kaupparekisteristä yhtiö on poistettu 28.10.1987.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996)

Materiaali

Nahka / kumi

Mitat

Kärki-kanta, cm  25,3*
Jalkapöydän ympärys, cm  14
Varren pituus korosta, cm  35
Varren ympärys, cm  37
Korko, cm  2

*=kengänpohjaa pitkin. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta virheellisen koon vuoksi. 

Lisätiedot

Koko

37, 38, 5

Väri