Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis, kotimainen musta trikoohame - C36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Amis Oy:n Suomessa valmistettu musta trikoohame. Koska hame on valmistettu Suomessa, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1980-luvulla. Päällinen kiiltäväpintaista trikoota. Vyötäröllä paksu kuminauha. Kokonaan vuoritettu. Helmalla pientä nukkaantumista, muutoin todella hyväkuntoinen. Monikäyttöinen trikoohame arkeen ja juhlaan!

Yhdistä trendikkäästi T-paitaan ja tennareihin tai juhlaan himmeäkiiltoisen topin, paksun patellavyön ja korkokenkien kanssa!

Kokomerkintä C36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

85 % akryyli / 15 % polyamidi

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 68*
Pituus, cm 59

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!