Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Amis Oy, kotimainen kesätakki - 40/42

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimainen Amis Oy:n valmistama kesätakki pepita-ruudullisesta villasekoitekankaasta. Koska takki on Suomessa valmistettu, on se suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. Bleisermallinen naisten kesätakki; suora malli, jossa pienet rintamuotolaskokset. Upea, trendikäs malli! Kiinnitys viidellä koristeellisella napilla. Isot paikkataskut. Olkatoppaukset, jotka voi halutessaan irrottaa. Varanappi tallessa! Hyväkuntoinen, kotimainen kesätakki, joka soveltuu myös over-sized käyttöön.

Kokomerkintä C42, mutta nykymittastandardeilla lähempänä kokoa 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Amis Oy:stä

Maija Komulainen ja Anneli Pohjanhovi perustivat 1975 aikuisten naisten kevyeen vaatetukseen erikoistuneen Amis Oy:n. Amis- ja Amica-mallistot suunniteltiin team-työnä ja niitä valmisti kolmisenkymmentä työntekijää Helsingin Vallilassa. Keväästä 1995 lähtien yrityksen toimitusjohtajana toimi Tytti Korpimies. Yritys meni konkurssiin vuonna 2008.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Taloussanomat

Materiaali ja pesuohjeet

50 % villa / 50 % polyesteri
Pesuohje

Mittataulukko

Rinnanympärys, cm 120
Vyötärönympärys, cm 130
Selän leveys, cm 45
Pituus keskitaka, cm 81
Olkasauman pituus, cm 15
Hihan pituus, cm 57

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg