Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Bredo, englantilainen ruutuhame 70-luvulta - 36

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Todella kaunis, Englannissa valmistettu Bredo -merkkinen ruutuhame 70-luvulta. Koska hame on Englannissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Tuotetietolapun ja muotokielen perusteella 1970-luvulta. Valmistettu lämpimästä, pehmeästä ja vahvasta sekoitekankaasta, jossa upea, isokuvioinen ruutukuosi. Pohjaväri raikas punainen. Kuosin sävyinä keltainen, turkoosi, laventeli, ja musta. Puolipitkä, kilttimallinen vekkihame, jossa kiinnitys kahdella nahkaisella remmillä. Nappi vyötärökaitaleen sisäpuolella. Etukappale suora, muutoin vekitetty. Pinnassa pienen pientä nukkaa, mutta yleisilmeeltään siisti, hyväkuntoinen ja kaunis ruutuhame syys- ja talvikauteen!

Kokomerkintä 36. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

45 % akryyli
30 % polyesteri
25 % villa
ei vesipesua

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 67-72
Pituus, cm 74

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

40

Väri

, , ,