Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Dipinto Men, portugalilainen kauluspaita 80-luvulta - M

37,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Kaunis ja hurmaava Dipinto Men -tuotemerkille Portugalissa valmistettu kauluspaita 80-luvulta. Koska paita on Portugalissa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Muotokielen, materiaalin ja niskalappujen perusteella valmistettu 1980-luvullta. Miesten vaate, mutta sopii hyvin unisex-käyttöön. Valmistettu kevyestä, pehmeästä ja hengittävästä viskoosi-puuvillasekoitteesta, jossa koristeellinen salmiakkiruutukuosi. Pohjaväri harmaa. Kuosin sävyinä himmeä sininen, metsänvihreä, punaruskea, musta ja harmaanvalkoinen. Klassinen ja ajaton, suora ja pitkähihainen kauluspaitamalli pienellä kauluskäänteellä. Takaa pidempi, kaarrettu helma. Rintatasku. Kiinnitys muovinapeilla. Napitus ranteella. Kauluksen alla näkymättömissä paikattu reikä ja yksi nappi vaihdettu. Muutoin hyväkuntoinen, ajaton ja kaunis kauluspaita 80-luvulta!

Kokomerkintä miesten  L, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle M. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

52 % viskoosi
48 % puuvilla

pesuohjeet-30

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 126
Selän leveys, cm 47
Etupituus, cm (olka-helma) 62
Pituus, keskitaka, cm 71
Kaulan ympärys, cm 41-42
Olan pituus, cm 18
Hihan pituus, cm 50

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Koko

44, 46, M

Väri

, , ,