Eila Helén, punainen villakangashame – 40

24,95

Kotimainen Eila Helénin laadukas punainen villakangashame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suhteellisen korkeavyötäröinen malli. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana, monikäyttöinen, villakangashame! Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4001070316 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kotimainen Eila Helénin laadukas punainen villakangashame. Koska tuote on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upea, ajaton hamemalli, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Puolipitkä, suhteellisen korkeavyötäröinen malli. Muotolaskokset etu- ja takakappaleella. Vyötärökaitale. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja napilla. Halkio keskitakasaumassa. Kokonaan vuoritettu. Todella laadukasta materiaalia ja ompelutyötä. Ihana, monikäyttöinen, villakangashame!

Yhdistä toimistoon rennosti löysään yläosaan ja saappaisiin tai juhlaan sifonkipaitaan, avokkaisiin ja näyttäviin pukukoruihin.

Kokomerkintä 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Eila Helén Oy:stä

Eila Helén perusti 1979 naisten korkealaatuista vaatetusta valmistavan yrityksen Kokkolaan. Yrityksen työntekijämäärä on ollut koko sen toiminnan ajan noin 30 henkeä. Vuonna 1994 yritys muutettiin osakeyhtiöksi. Tuotannossa oli naisten jakkuja, hameita, housuja ja puseroita, joiden kohderyhmä oli aikuinen virkanainen. Vienti suuntautui lähinnä Ruotsiin, jonne meni 25 % tuotannosta. Vuonna 2013 Eila Helén keskeytti toimintansa hetkeksi alan yleisen huonon taloustilanteen vuoksi, mutta jatkoi toimintaansa 2014.

Lähde: Kansakunnan vaatettajat (1996), keskipohjanmaa.fi

Materiaali ja pesuohjeet

Päällinen: 100 % puhdasta uutta villaa
Vuori: 60 % asetaatti / 40 % viskoosi (arvio, tuotteessa ei tietoa vuoren materiaalista)

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 78
Lantion ympärys, cm 106
Helman ympärys, cm 106
Pituus, cm 61

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Saatat myös pitää...