Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Elkont, hihaton viskoosimekko - M

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Persoonallinen ja hurmaava, Saksassa valmistettu Elkont-merkkinen hihaton mekko. Koska mekko on Saksassa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti 1980-luvulla. Ihana hihaton mekkomalli! Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja hengittävästä viskoosikankaasta. Kaksiosainen: vyötäröllä muotosauma ja kuminauhoitus. Hameosa valmistettu kokonaan valko-musta raidallisesta kankaasta, yläosan toinen puoli mustaa kangasta, jolla valkoisia pilkkuja. Lyhyt holkkihiha. Rinnalla koristeellinen muovinappi. Hameosa kokonaan vuorattu. Erittäin hyväkuntoinen, persoonallinen ja hengittävä hihaton mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 38, mutta sopinee myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % Viskoosi

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 104
Vyötärön ympärys, cm 52*
Yläosan etupituus, cm 44
Hameosan pituus, cm 69
Olan leveys, cm 14

*=venyttämättömänä, vyötäröllä kuminauha. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!