Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Emporio Armani, mustat satiinihousut - 34/36

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Aidot Emporio Armanin mustat satiinihousut. Valmistettu Italiassa. Koska housut on valmistettu Italiassa, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Upeat, ajattomat ja monikäyttöiset satiinihousut, jossa kaunis ruutumainen pintastruktuuri, joka syntyy pienistä satiinineliöistä.  Kevyesti alaspäin kapeneva lahje, jossa lahkeensuunkäänne. Etutaskut. Vyötärökaitale sametista. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Jokseenkin matalavyötäröinen malli. Todella korkealaatuista materiaalia ja ompelutyötä!

Yhdistä toimistoon rentoon T-paitaan ja jakkuun tai juhlaan sifonkipaitaan ja näyttäviin koruihin!

Kokomerkintä 40, mutta pientä kokoa. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Emporio Armanista

Giorgio Armani perusti Armanin Italian Milanoon vuonna 1975 ja Armania pidetään yhtenä Italian tunnetuimmista muotisuunnittelijoista. Emporio Armani on Armani-perheen toinen brändi, Giorgio Armanin rinnalla. Emporio Armani -malliston tuotteet kuten Giorgio Armanin tuotteet ovat pääosin Giorgio Armanin itse suunnittelemia ja molemmat mallistot ovat joka vuosi esillä Milanon muotiviikoilla, kun Armani Collezioni, Armani Jeans ja Armani Exchange -mallistot eivät ole. Emporio Armani -mallistoa myydään vain omissa liikkeissään ja  verkkokaupassa.

Lähde: wikipedia.org

Materiaali ja pesuohjeet

100 % puuvilla

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm  72
Lantion ympärys, cm  93
Vyötärökorkeus keskietu, cm  19
Vyötärökorkeus keskitaka, cm  33,5
Lahkeen ympärys, cm  48
Ulkosauman pituus, cm  98

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg