Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Eriikka, kotimainen vintage-pusero - 40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Eriikka-merkkinen Suomessa valmistettu vintage-pusero. Koska pusero on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Niskalapun ja muotokielen perusteella valmistettu 1970-luvulla. Valmistettu kauniisti laskeutuvasta ja helppohoitoisesta materiaalista, jossa kaunis savunsininen sävy. Ihana, ajaton malli. Solmittava kaulus. Kiinnitys olkasaumalta kolmella helmiäisnapilla. Kevyesti pussitetut hihat. Erittäin hyväkuntoinen sininen vintage-pusero arkeen tai juhlaan!

Yhdistä toimistoon Boot Cut -farkkujen kanssa tai juhlaan suorien housujen / korkeavyötäröisen kynähameen kanssa! Puseroon kuuluu hame, löydät hameen täältä.

Kokomerkintä C40. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 156-172 cm pitkä ja jonka rinnan ympärys on 92 cm, vyötärön ympärys 74 cm ja lantion ympärys 99 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 106
Vyötärön ympärys, cm 104
Etupituus, cm (olka-helma) 65
Olan pituus, cm 14
Hihan pituus, cm 57

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.