Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, kaksiosainen hamepuku - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Raikas ja värikäs, kotimaisen Virke Oy:n Finnkarelia-tuotemerkin kaksiosainen hamepuku. Koska hamepuku on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 1960-luvun lopulla / 1970-luvun alussa. Valmistettu pehmeästä polyesteritrikoosta, jossa valkoisella pohjalla pinkkisävyinen kuosi. Ylläosalla leveät kauluskäänteet, 1/2-pituiset hihat, joissa hihansuunkäänne ja nappikiinnitys. Kevyesti sisäänostettu malli.  A-linjainen hame, joka on kokonaan vuoritettu. Kiinnitys sivusaumasta vetoketjulla ja hakasella. Uudenveroinen Finnkarelian hamepuku yhdessä tai erikseen käytettäväksi!

Kokomerkintä D38, sopinee siis myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Pesuohje

Mittataulukko

Yläosa

Rinnan ympärys, cm 96
Vyötärön ympärys, cm 86
Etupituus, cm 59
Selän leveys, cm 36
Olan pituus, cm 12
Hihan pituus, cm 24

Hameosa

Vyötärön ympärys, cm 78
Lantion ympärys, cm 102
Pituus, cm 67

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!