Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, käyttämättömät kotimaiset housut 60-luvulta – 38 (40)

45,90

Varasto loppu

If it’s not vintage, it’s not worth it.

Valikoimamme tuotteet ovat puhtaita ja ehjiä. Kaikki tuotteemme on pestyjä / puhdistettuja ja mahdolliset tuotevirheet on korjattu / tuotevirheistä on kerrottu tuotekuvauksessa.

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Tarkemmat tuotetiedot ja mitat alla.

Kuvaus

Virke Oy:n Finnkarelia -tuotemerkin Suomessa valmistetut tummansiniset housut 60-luvulta. Housut on ostettu vanhan vaatekaupan jäämistöstä, joten ne on täysin käyttämättömät. Koska housut on Suomessa valmistetut, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistetut. Muotokielen, tuotelappujen ja materiaalin perusteella valmistettu 1960-luvulla. Valmistettu aikakautensa vahvasta, hieman kiiltävästä ja kevyesti teksturoidusta Finnlene -polyesterista, jonka sävynä tummansininen. Tyylikäs, suora housumalli, jossa prässätyt lahkeet. Kovikenauha vyötäröllä. Muotolaskokset takakappaleella. Kiinnitys muovivetoketjulla ja nepparilla. Uudenveroiset ja ihanat kotimaiset housut 60-luvulta!

Kokomerkintä C 40, mutta sopinee nykymittastandardeilla paremmin koolle 38. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan vaatettajat (Almay & Lappalainen, 1996)

Materiaali ja pesuohjeet

Polyesteri

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 76
Lantion ympärys, cm 94
Istuinkorkeus etu, cm 27
Istuinkorkeus taka, cm 36
Reiden ympärys, cm 64
Lahkeen ympärys, cm 66
Lahkeen sisäpituus, cm 84

Mitat venyttämättömänä. Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Mittataulukkomme löydät täältä. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!

Lisätiedot

Koko

38

Väri

Materiaali