Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, kotimainen kukkajakku - 42/44

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaisen Virke Oy:n aputoiminimen Finnkarelian valmistama kukkajakku. Koska kukkajakku on valmistettu Suomessa, on se hyvin suurella todennäköisyydellä vastuullisesti valmistettu. D-mitoitettu- Luultavasti 1990-luvulta. Upea ja ajaton jakkumalli, pitkä suora malli, jossa ei kiinnitystä. Valmistettu laskeutuvasta ja helppohoitoisesta kankaasta, jossa vaaleansinisellä pohjalla pastellinsävyisiä kukkia. Etukappaleella olan muotokaitaleelta avolaskokset.  Avolaskokset myös kädentiellä. Todella hyväkuntoinen Finnkarelian kukkajakku arkeen tai juhlaan!

Yhdistä toimistoon Loose Fit -farkkujen ja valkoisen T-paidan kanssa tai juhlaan suorien housujen ja juhlatopin kanssa.

Kokomerkintä D44, mutta sopinee over sized -käyttöön koolle 42. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Lähde: kansakunnan Vaatettajat (1996), Fonecta Finder

Materiaali ja pesuohjeet

100 % polyesteri

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 130
Etupituus, cm 81
Selän leveys, cm 42,5
Olan pituus, cm 13
Hihan pituus, cm 60

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.