Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Finnkarelia, polka dot -mekko - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Hauska ja raikas, kotimaisen Virke Oy:n Finnkarelia-tuotemerkin polka dot -mekko. Koska mekko on Suomessa valmistettu, on se todennäköisesti vastuullisesti valmistettu, luultavasti 80-luvun lopulla tai 90-luvun alussa. Valmistettu pehmeästä puuvilla-polyesteritrikoosta, jossa valkoisella erivärisiä polka dot -pilkkuja. 1/2-pituiset hihat, joissa hihansuunkäänne. Pieni herrainkaulus ja nappikiinnitys. Rintatasku. Toisella sivusaumalla vyölenkki. Mukana samasta kankaasta valmistettu kovitettu vyö, jolla valkoinen muovisolki. Erittäin hyväkuntoinen, hauska ja raikas Finnkarelian Polka dot -mekko arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä D38, sopinee siis myös koolle 40. Tarkemmat kokotiedot alla.

Tietoa Finnkarelia / Virke Oy:stä

Toiminimi Virkkeen vaatekauppa ja tilauspukimo aloitti toimintansa vuonna 1945 Orimattilassa. Vuonna 1949 perustettiin Virke Oy ja vuonna 1955 Virke Oy työllisti jo 115 henkilöä. Vuonna 1973 Hämeenlinnaan perustettiin tehdasyksikkö. Tällöin Virkkeen palveluksessa oli 550 työntekijää. Virkkeen toiminta-ajatuksena on ollut helppohoitoisten, muodikkaiden vaatteiden valmistaminen kaikenkokoisille miehille ja naisille. Toimintaideana on valmistaa tuote langasta lähtien valmiiksi vaatteeksi omassa talossa. Finnkarelia lopetti toimintansa vuonna 2011.

Materiaali ja pesuohjeet

80 % polyesteri / 20 % puuvilla

Pesuohjeet

Mittataulukko

Rinnan ympärys, cm 108
Vyötärön ympärys, cm 94
Etupituus, cm 107
Selän leveys, cm 38
Olan pituus, cm 12,5
Hihan pituus, cm 36

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta väärän koon vuoksi. Vähennetään yhdessä tuotteen hiilijalanjälkeä!