Gabor, ruskeat mokka-avokkaat – 3

44,95

Todella kauniit ja näyttävät,Saksassa valmistetut korkealaatuiset Gabor-merkkiset ruskeat mokka-avokkaat 1980-luvulta. Valmistettu laadukkaasta, kauniiksi harjatusta ruskeasta mokasta. Myös pohja ja välipohja todennäköisesti aitoa nahkaa. Avokkaan reunalla kaunis koristetikkaus ja pieni kultainen tere. Pieni, kiiltävä korko. Kantalaput kuin uudet. Oikeassa kengässä lähes huomaamaton, musta läikkä, muutoin lähes uudenveroiset ja superkauniit ruskeat mokka-avokkaat arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 3, joka sopii koolle 35,5/36. Suomalaiseen jalkaan sopiva leveähkö lesti. Tarkemmat kokotiedot alla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8001730218 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Todella kauniit ja näyttävät, Saksassa valmistetut korkealaatuiset Gabor-merkkiset ruskeat mokka-avokkaat 1980-luvulta. Valmistettu laadukkaasta, kauniiksi harjatusta ruskeasta mokasta. Myös pohja ja välipohja todennäköisesti aitoa nahkaa. Avokkaan reunalla kaunis koristetikkaus ja pieni kultainen tere. Pieni, kiiltävä korko. Kantalaput kuin uudet. Oikeassa kengässä lähes huomaamaton, musta läikkä, muutoin lähes uudenveroiset ja superkauniit ruskeat mokka-avokkaat arkeen tai juhlaan!

Kokomerkintä 3, joka sopii koolle 35,5/36. Suomalaiseen jalkaan sopiva leveähkö lesti. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali

Nahka

Mitat

Pohjan ulkopituus, cm  22,0
Pohjan sisäpituus, cm  22,5
Jalkapöydän ympärys, cm  14,0
Korko, cm  6,5

Tarkistathan tuotteen mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotetta ei palauteta virheellisen koon vuoksi. 

Saatat myös pitää...