Ilmaiset toimituskulut yli 75€ tilauksiin
If it's not vintage, it's not worth it!

Ostoskori

If it's not vintage, it's not worth it!

Garella, mustat suorat housut - 38/40

Varasto loppu

We’re so sorry…

Mutta etsimäsi tuote on jo loppuunmyyty. Mutta tutustu ihmeessä yli 1500 tuotteen valikoimaamme. Ehkäpä löydät jotain vastaavaa! Tai vieläkin parempaa!

Kuvaus

Kotimaiset Garella-merkkiset mustat suorat housut. Koska housut on Suomessa valmistettu, on ne todennäköisesti vastuullisesti valmistettu. Valmistettu luultavasti  1970-luvulla. Valmistettu vahvasta ja helppohoitoisesta polyesteri-viskoosisekoitteesta. Klassinen malli, jossa suorat, muotoonprässätyt lahkeet. Etukappaleella avolaskokset. Korkeahkö vyötärökorkeus. Vyötäröllä vyötärökaitale ja vyölekit. Kiinnitys vetoketjulla ja napilla. Sivutaskut. Lahkeensuunkäänteet. Päivän trendeihin sopivat ja erittäin hyväkuntoiset mustat suorat housut arkeen ja juhlaan!

Yhdistä toimistoon rennosti tennareiden, printillisen T-paidan ja jakun kanssa tai juhlavampaan tilaisuuteen juhlatopin ja korkokenkien kanssa.

Kokomerkintä C40, mutta sopinee paremmin koolle 38. Valmistajan mukaan sopii parhaiten henkilölle, joka on 168 cm pitkä ja jonka rinnanympärys on 95 cm, Vyötärönympärys 77 cm ja lantionympärys 103 cm. Tarkemmat kokotiedot alla.

Materiaali ja pesuohjeet

polyesteri / viskoosi (rayon)

Pesuohje

Mittataulukko

Vyötärön ympärys, cm 73
Lantion ympärys, cm 108
Lahkeen ympärys, cm 40
Vyötärökorkeus etu, cm 34,5
Vyötärökorkeus taka, cm 41
Ulkosauman pituus, cm 109

Tarkistathan mitat etukäteen. Ympäristömyönteisenä yrityksenä toivomme, että tuotteita ei palauteta postitse virheellisen koon vuoksi.